Bomag - BW 80 ADH 2 - Walsen

€ 6.250,-

€ 1.313,-BTW
€ 7.563,- Incl. BTW

Bouwjaar
2007
Bedrijfsuren
1.235 Uren
TruckScoutID
19559594

Geuens Machines bvba
2490 Balen
België

 • Soort Voertuig
  Bouwmachine
 • Opbouw
  Walsen
 • Voertuignummer
  367574351
 • Gebruikt
  Ja

Weitere Optionen und Zubehör: Weitere Informationen: Typ: Tandemwalze, Verwendungszweck: Bauwesen, Leergewicht: 1.600 kg, CE-Kennzeichnung, Wenden Sie sich an Geert Geuens , , ), um weitere Informationen zu erhalten.

Geuens Machines bvba

Puttestraat 8

2490 Balen

België

Dealer sinds: 11.2013

Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw.

Contacteer de aanbieder

 (optioneel)
Wacht aub...
Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Wij hebben uw bod doorgezonden aan de aanbieder van dit voertuig. Dank u voor het gebruik van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Wij hebben uw terugbelverzoek doorgezonden aan de aanbieder van dit voertuig. Dank u voor het gebruik van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van terugbelverzoek. Probeer het a.u.b. opnieuw.

 (optioneel)
Wacht aub...