Krone - Wechselbrücke WP 7,3 LS 4 Bordwände mit Plane un - Wisselbare open laadbak

Terug

€ 4.500,-

€ 855,- BTW
€ 5.355,- Incl. BTW
Doe een bod

TruckScoutID
19788009

Stegmaier Nutzfahrzeuge GmbH MAN-Vertragspartner
74592 Kirchberg
Duitsland

 • Soort Voertuig
  Container
 • Opbouw
  Wisselbare open laadbak
 • Voertuignummer
  DE/8682/1050
 • Eerste toelating
  7/2005
 • Gebruikt
  Ja

Aufstiegsleiter hinten rechts (ausziehbar), Zurrösen im Boden seitlich rechts und links eingelassen, Anfahrschutz an Stirnwand, Schleuderplane,Stahltüren, Bordwände abklappbar, in der Mitte rechts und links geteilt, Mittelrunge,

Meer Minder

Stegmaier Nutzfahrzeuge GmbH MAN-Vertragspartner

Herr Schuler

An der Autobahn 2-8 Gewerbepark A6

74592 Kirchberg

Duitsland

Dealer sinds: 05.2002

Impressum Meld een fout
Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw.

Contacteer de aanbieder

 (optioneel)
Wacht aub...
Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Wij hebben uw bod doorgezonden aan de aanbieder van dit voertuig. Dank u voor het gebruik van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Wij hebben uw terugbelverzoek doorgezonden aan de aanbieder van dit voertuig. Dank u voor het gebruik van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van terugbelverzoek. Probeer het a.u.b. opnieuw.

 (optioneel)
Privacy
Wacht aub...