Sonstige/Other - Steinhage Getreideschaufel 2 mtr. - Voorlader

€ 2.004,-

€ 321,-BTW
€ 2.325,- Incl. BTW

Bouwjaar
2016
TruckScoutID
1207844

K. u. W. Steinhage GmbH & Co.KG
32108 Bad Salzuflen-Retzen
Duitsland

 • Soort Voertuig
  Landbouwmachine
 • Opbouw
  Voorlader
 • Arbeidsbreedte
  2.000 mm
 • Kleur
  Rood
 • Gebruikt
  Ja

2 mtr. Breite, Volumen: 1,7 m3 Inhalt, passend zum Frontlader-Schnellwechselrahmen Anbau, andere Geräteaufnahmen nach Absprache machbar ! Ausführung mit Vulkolanleiste; auch ohne lieferbar !

Meer Minder

K. u. W. Steinhage GmbH & Co.KG

Alte Landstr. 40

32108 Bad Salzuflen-Retzen

Duitsland

Dealer sinds: 07.2003

Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw.

Contacteer de aanbieder

 (optioneel)
Wacht aub...
Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Wij hebben uw bod doorgezonden aan de aanbieder van dit voertuig. Dank u voor het gebruik van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Wij hebben uw terugbelverzoek doorgezonden aan de aanbieder van dit voertuig. Dank u voor het gebruik van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van terugbelverzoek. Probeer het a.u.b. opnieuw.

 (optioneel)
Wacht aub...