Sonstige/Other - Komatsu VOOR BANDENLADER - Overige

€ 1.392,-

€ 242,-BTW
€ 1.150,- Excl. BTW

TruckScoutID
18929452

Themar trucks nv
2830 WILLEBROEK
België

 • Soort Voertuig
  Special
 • Opbouw
  Overige
 • Voertuignummer
  2006
 • Gebruikt
  Ja

EIMER FÜR KOMATSU RADLADER. We are located between Antwerp and Brussels along the A12 nearby the port of Antwerp. Opening hours: Monday to Friday continuously from 8.30h to 19h00 if you have questions please do not hesitate to contact the sales department - -trucks.com or check our website cks.com

Themar trucks nv

PEETERSSTRAAT 6

2830 WILLEBROEK

België

Dealer sinds: 03.2008

Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw.

Contacteer de aanbieder

 (optioneel)
Wacht aub...
Wij hebben uw e-mail naar de voertuigaanbieder doorgeleid. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Wij hebben uw bod doorgezonden aan de aanbieder van dit voertuig. Dank u voor het gebruik van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw e-mail. Probeer het a.u.b. later opnieuw. Wij hebben uw terugbelverzoek doorgezonden aan de aanbieder van dit voertuig. Dank u voor het gebruik van onze service. Er is een fout opgetreden bij het verzenden van terugbelverzoek. Probeer het a.u.b. opnieuw.

 (optioneel)
Wacht aub...